EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Santa Cruz - Bolig i første række til Sortehavet - 2 soverum - Flot udsigt over Bourgas bugten

Beskrivelse

€ 64 995
Sags nummer 17134
Bolig type  Boliger på stranden, City boliger
By: Sarafovo
Størrelse: 117.00 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 2
Udsigt: Sortehavet
Etage: 4
Antal visninger: 1581
Santa Cruz, er en eksklusiv kompleks beliggende i  første linje til Sortehavet, i Sarafovo, en dejlig landsby, som nu er en forstad til Bourgas.

Santa Cruz har direkte adgang til den fine sandstrand  fra forsiden af bygningen. Her finder du endvidere en swimming pool, ligesom der er 24 timers overvågning.

Sarafovo er omkring 10 km fra centrum af Bourgas og omkring 18 km fra den populære Sunny Beach Resort. I den stille forstad til Bourgas finder du mange lokale butikker, små restauranter og mange kilometer  sand strande.

Den fuldt møblerede 3 værelses lejlighed på 117m2, vi tilbyder til salg, ligger på 4. sal, og du vil blive imponeret af den smukke udsigt mod Burgas-bugten.

Video


Andre emner
Sags nummer 16127 Byala Vista Cliffs 2 - Feriebolig med udsigt til Sortehavet - Første række til Sortehavet Byala Vista Cliffs 2 - Feriebolig med udsigt til Sortehavet -  Første række til Sortehavet Byala Vista Cliffs 2 - Feriebolig med udsigt til Sortehavet -  Første række til Sortehavet € 64 995

Vi udbyder en rummelig feriebolig til salg, med et soverum og et komplet køkken."Byala Vista Cliffs 2" er beliggende i den lille ferieby Byala -Komplekset er placeret på en klippe, med direkte adgang til den smukkeste strand.

Sags nummer 17125 Golf Coast - Møbleret 3 værelses feriebolig - i første række til Sortehavet - nord for Balchik - kort afstand til 3 golfbaner Golf Coast - Møbleret 3 værelses feriebolig - i første række til Sortehavet - nord for Balchik - kort afstand til 3 golfbaner Golf Coast - Møbleret 3 værelses feriebolig - i første række til Sortehavet - nord for Balchik - kort afstand til 3 golfbaner € 69 995

Golf Coast komplekset ligger i selve vandkanten, 6 km nord fra byen og havnen i Balchik og 45 km væk fra Varna's International lufthavn. Taglejlighed med 2 soverum og fantastisk udsigt til Sortehavet.

Sags nummer 13019 Duplex lejlighed med udsigt til Sortehavet - Beliggende i Nessebar i "Cherno More" kvateret Duplex lejlighed med udsigt til Sortehavet -  Beliggende i Nessebar i "Cherno More" kvateret Duplex lejlighed med udsigt til Sortehavet -  Beliggende i Nessebar i "Cherno More" kvateret € 64 995

Penthouse lejlighed udbydes til salg som er beliggende i den nye bydel i udkanten af Nessebar, kaldet Cherno More. Flot udsigt til Sortehavet.

Sags nummer 14146 Santa Cruz - Feriebolig i første række til Sortehavet - 2 soverum - Flot udsigt over Bourgas bugten Santa Cruz - Feriebolig i første række til Sortehavet - 2 soverum - Flot udsigt over Bourgas bugten Santa Cruz - Feriebolig i første række til Sortehavet - 2 soverum - Flot udsigt over Bourgas bugten € 67 995

Santa Cruz, er en eksklusiv kompleks beliggende i basolut første linje til Sortehavet, i Sarafovo, en hyggelig landsby, som er en forstad til Bourgas. Santa Cruz har direkte adgang til den fine sandstrand  fra forsiden af bygningen. Her finder du endvidere en swimming pool. Fra den 3 værelses bolig, som kan benyttes hele året, er en flot havudsigt.