EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Vandmøllen - St. Vlas - Rummelig feriebolig - kun 300 meter til marinaen

Beskrivelse

€ 39 950
Sags nummer 16166
Bolig type  Ferieboliger
By: St. Vlas
Størrelse: 79.70 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Etage: 4
Antal visninger: 5236

Ferie resortet Vandmøllen er et fantastisk lejligheds kompleks, beliggende i St.Vlas, i Bulgarien. Komplekset er lokaliseret midt i St. Vlas, og nær ved den nye marina.

Byen St. Vlas ligger bag komplekset, hvilket betyder, at du som ejer af en lejlighed i Vandmøllen, har kort afstand til byens restauranter, butikker, sundhedscenter, barer, internet-cafeer, bank og posthus.

Sunny Beach er kun ca. 5 kilometer væk, og kan nåes med  med taxi,  shuttle service, eller lokal bus.

Lejligheden som er beliggende i stueetagen, sælges fuld møbleret og er indrettet med badeværelse med bruseniche, Soveværelse, samt køkken og opholdstue med udgang til en terrasse.

Video


Faciliteter

Swimming pool
Møbleret
Fællesudgifter
Restaurant
Bar
Parkering
Andre emner
Sags nummer 19151 Byala Vista Beach Residence - Feriebolig i Byala - 2 soverum - ca. 50 meter til Sortehavet Byala Vista  Beach Residence - Feriebolig i Byala - 2 soverum -  ca. 50 meter til Sortehavet Byala Vista  Beach Residence - Feriebolig i Byala - 2 soverum -  ca. 50 meter til Sortehavet € 44 995

Kompleks "Byala Vista Beach Residence" er beliggende i den lille ferieby Byala - en af ​​de smukkeste og mest foretrukne feriesteder, på den bulgarske kyst. Komplekset er placeret på en klippe, med direkte adgang til den smukkeste strand i Byala. Vi udbyder en rummelig feriebolig til salg, med et soverum og et komplet køkken.