EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

RESERVERET - Marina Cape - 5 værelses feriebolig i 2 etager - UNIK beliggendhed ud til Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 18152
Bolig type  Boliger på stranden
By: Aheloy
Størrelse: 180.00 m2
Bolig type 4 soverum
Soverum: 4
Badeværelser: 2
Udsigt: Sortehavet
Etage: 4
Antal visninger: 2716

Marina Cape tilbyder en unik blanding af luksus, komfort, en fantastisk udsigt til Sortehavet. Resortet er placeret på kysten, ved Aheloy bugten - kun fem minutters kørsel til Sunny Beach, Nessebar og Pomorie, og kun 20 km væk fra Bourgas Internationale lufthavn.
 

Her finder du næsten alt på ét sted - Sortehavet lige foran, swimming pools og parker, en lille marina for lystbåde og fiskerbåde, en strand, spa-kompleks, sport spillesteder, restauranter, caféer, open-air sommer scene, et konferencecenter. Komplekset har også to volleyball standbaner og en fodboldbane.
 

Komplekset er en af de få, som har åben året rundt.


Lejlighederne er fordelt i sektioner med en eller to indgange og egne elevatorer. I den nordlige del af komplekset er der et lille strøg med butikker og inde i komplekset er der læge, tandlæge, bank, spa- og fitnesscenter med 2 squash baner. Ejerne vil kunne nyde mad og drikke, på flere restauranter og cafeer.


Boligen som vi sælger, er en såkaldt duplex lejlighed, (lejlighed i 2 etager), som sælges møbleret, og med alt inventar. Her er: 3 soverum i underetagen og 1 soverum i den øverste etage, det ene soverum har dirkete adgang til eget badeværelse. Seperat spisetue og seperat opholdsstue, med køkkenet placeret imellem de to stuer. Fra den ene altan er et flot panoramaview over den lille lystbådehavn og ud over Sortehavet.


EN FANTASTISK BOLIG TIL DEN STORE FAMILIE DER ØNSKER NOGET SPECIELT 

Faciliteter:

 

*

4 restauranter and cafeteria

*

2 swimming pools med pool bar  

*

Spa center, fitness center og 2 squash baner

*

Læge, tandlæge, apotek  

*

Bank

*

Supermarked

*

Diverse forretninger

*

Trådløs internet over hele komplekset

 

Video


Plan tegning