EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Balchik - 2 værelses lejlighed - med panoramaview ud over Sortehavet

Beskrivelse

€ 44 995
Sags nummer 67
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: Balchik
Størrelse: 75.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 3
Antal visninger: 2496

Balchik er en "rigtig" by og en af de mest romantiske småbyer langs Sortehavskysten. Byen er anlagt på en bjergside og skråner scenisk ned mod havnen.

Over havnepromenaden ses de karakteristiske hvide kalkstensklipper. Balchik ligger i en lille bugt ca. 40 km nord for Varna.

Med sine ca. 14.000 indbyggere er Balchik Bulgariens nordligste og tredje vigtigste havneby efter Varna og Burgas.

Byens puls mærker du bedst en sommerdag på havnepromenaden, hvor de traditionelle, åbne fiskerjoller ligger side om side med moderne lystyachts. Foran de nye hoteller holder dyre sportsvogne og andre eksklusive biler. Om aftenen nydes livet i de trendy cafeer eller på restauranterne. Her oplever du en stemning og et udvalg i lækre retter, som du ikke finder i turistområderne.

Balchik byder på en afslappet og hyggelig atmosfære. Man føler sig velkommen fra det øjeblik, man sætter sin fod på havnepromenaden eller i en af byens hyggelige gader. De fleste steder har folk mere tid til at være hjælpsomme og imødekommende end på de større badesteder. De giver sig også bedre tid, så forvent ikke at maden står på bordet 10 minutter efter at du har bestilt. Bestil drikkevarerne, nyd stemningen og slap af.

 

Video


Plan tegning

Andre emner
Sags nummer 16200 Rutland Beach 1 - Feriebolig med 2 soverum - Udsigt til Sortehavet - Pænt møbleret og indrettet Rutland Beach 1 - Feriebolig med 2 soverum - Udsigt til Sortehavet - Pænt møbleret og indrettet Rutland Beach 1 - Feriebolig med 2 soverum - Udsigt til Sortehavet - Pænt møbleret og indrettet € 39 995

Denne ferie lejlighed indrettet med 2 soverum, er en del af Rutland Beach 1 komplekset, og tilbyder en smuk udsigt over havet, swimmingpoolen i komplekset og bjerge.

Sags nummer 16201 Rutland Beach 1 - Feriebolig med 2 soverum - Udsigt til Sortehavet - Pænt møbleret og indrettet Rutland Beach 1 - Feriebolig med 2 soverum - Udsigt til Sortehavet - Pænt møbleret og indrettet Rutland Beach 1 - Feriebolig med 2 soverum - Udsigt til Sortehavet - Pænt møbleret og indrettet € 39 995

Lejligheden på 4. sal i Rutland Beach 1, kommer med et samlet areal på 89 m2. og er indrettet med en opholdsstue med plads til et spisekøkken, 2 soveværelser, et badeværelse med toilet og to balkoner.