EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Nessebar Fort Club - Møbleret feriebolig i Sunny Beach

Beskrivelse

€ 24 995
Sags nummer 18101
Bolig type  Ferieboliger
By: Sunny Beach
Størrelse: 34.00 m2
Bolig type Studio
Badeværelser: 1
Udsigt: Swimming pool
Etage: 1
Antal visninger: 1726

Nessebar Fort Club er et fantastisk kompleks, beliggende ved Sortehavet, i det berømte feriested Sunny Beach.

Resortet ligger lige overfor det populære vandland Aqua Paradise. Der er ca. 10 minutters gang til byens centrum, forretningerne, den pragtfulde strand og det spændende natteliv.

Ferieboligen som vi udbyder til salg, er beliggende på i stueetagen. De 34 m2 er indrettet med en entre med garderobeskabe, badeværelse med brusekabine, spisekøkken med plads til 4 personer, af hårde hvidevarer finder du en emhætte, komfur med kogeplader og et køleskab, åben forbindelse til opholdsstuen med lyse møbler, 2 senge tv, fra begge opholdsrummet er der udgang til en terrasse, med udsigt over komplekset.

Komplekset har en bred vifte af faciliteter, som:

 

     3 restauranter, Italiensk, Fra Middelhavsområdet og Sea-Food

     Bar

     Café

     Legeplads

     Seks swimmingpools

     Tennisbaner

     Medicinsk center

     Skønhedssalon

     Internet club

     Supermarked og andre indkøbsmuligheder

Andre emner
Sags nummer 14155 Crown Fort Club - Møbleret 2 værelses feriebolig - Udsigt til grønne områder Crown Fort Club - Møbleret 2 værelses feriebolig - Udsigt til grønne områder Crown Fort Club - Møbleret 2 værelses feriebolig - Udsigt til grønne områder € 28 500

Beliggende på stranden mellem Elenite og Sunny Beach, i den sydlige bugt - en enestående kombination af havet og bjergnes klima, adskilt fra Panorama Fort Beach, af en shoppinggade.

Sags nummer 13133 Vineyards kompleks - Flot møbleret feriebolig med et soverum - Direkte adgang til pool området Vineyards kompleks - Flot møbleret feriebolig med et soverum - Direkte adgang til pool området Vineyards kompleks - Flot møbleret feriebolig med et soverum - Direkte adgang til pool området € 25 995

Vi tilbyder en 2-værelses lejlighed til salg i Vineyards kompleks - Merlot - Direkte adgang til poolen. Vineyards komplekset er et stort feriekompleks som bestående af 34 uafhængige villaer i traditionel stil, og 224 lejligheder. Her er egen vingård på stedet, og en udendørs swimmingpool og spa med sauna , jacuzzi og skønhedssalon.

Sags nummer 16149 Kompleks L.L.L. - Feriebolig beliggende i Losenetz - få meters gang til stranden Kompleks L.L.L. - Feriebolig beliggende i Losenetz - få meters gang til stranden Kompleks L.L.L. - Feriebolig beliggende i Losenetz - få meters gang til stranden € 25 995

LLL ligger i landsbyen Losenetz. Feriekomplekset består af to blokke, med en privat swimming pool. Lejligheden som vi udbyder til salg, er beliggende i stueplan, og er på ialt 60 kvadratmeter.