EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Panorama Dreams - 2 værelses feriebolig - Beliggende i velholdt ferie kompleks

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 16179
Bolig type  Ferieboliger
By: St. Vlas
Størrelse: 65.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Etage: 2
Antal visninger: 8782

Denne rummelige feriebolig er indrettet med en entre, badeværelse med bruseniche, veludstyret spisekøkken med åben forbindelse til opholdsstuen, som er møbleret med lyse møbler, herfra er der udgang til en terrasse, hvorfra der er et view, til grønne arealer, soveværelse med dobbelt skab, toiletbord med spejlarrangement, udgang til terrassen.

Komplekset har 3 blokke, med i alt 199 lejligheder, der for de flestes vedkommende har en fantastisk udsigt over Sortehavet. Det kan lade sig gøre fordi hele projektet er arkitektonisk genialt opbygget, på den skrånende grund. Den kæmpe swimmingpool snor sig smukt som en flod, mellem bygningerne.

Der er mulighed for at leje ud gennem kompleksets aftaler, med forskellige rejseselskaber. Beliggenheden tillader hurtig adgang (til fods, med bustransport eller taxi) til en masse forlystelser i Sunny Beach. Man kan også tage en tur i den gamle del af St. Vlas, og nyde et lækkert måltid, på en af de lokale restauranter.

Lejligheden er udstyret med:

*

Badeværelse med varmvandsbeholder,  Luksuriøs sanitet.

*

Air-conditioner – split system /vinter-sommer/

*

Terrakotta gulve

*

Latex malede vægge

*

PVC vinduer

*

Kabel TV

 

Video


Faciliteter

Panorama Dreams har 3 blokke, med i alt 199 lejligheder. Den kæmpe swimmingpool snor sig smukt som en flod, mellem bygningerne. Fra stuelejlighedens terrasse er et pænt view til grønne arealer.

Plan tegning