EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Panorama Dreams - 3 værelses feriebolig - Udsigt til swimming poolen

Beskrivelse

€ 50 950
Sags nummer 16119
Bolig type  Ferieboliger
By: St. Vlas
Størrelse: 100.00 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 2
Udsigt: Swimming Pool
Etage: 3
Antal visninger: 11005

Panorama Dreams ligger i rolige omgivelser, kun ca. 100 meter fra Sortehavet, mellem byerne Sunny Beach og St.Vlas.

Ferieboligen er lokaliseret på 3. sal i blok 1, og fra altanen, er der et flot view, ud over komplekset og swimming poolen.

Denne rummelige feriebolig er indrettet med en entre, badeværelse med bruseniche, veludstyret spisekøkken med åben forbindelse til opholdsstuen, herfra er der udgang til en altan, hvorfra der er et view, til swimming poolen, 2 soveværelser med dobbelt skab, toiletbord med spejlarrangement.

Komplekset har 3 blokke, med i alt 199 lejligheder, der for de flestes vedkommende har en fantastisk udsigt over Sortehavet. Det kan lade sig gøre fordi hele projektet er arkitektonisk genialt opbygget, på den skrånende grund. Den kæmpe swimmingpool snor sig smukt som en flod, mellem bygningerne.

Der er mulighed for at leje ud gennem kompleksets aftaler, med forskellige rejseselskaber. Beliggenheden tillader hurtig adgang (til fods, med bustransport eller taxi) til en masse forlystelser i Sunny Beach. Man kan også tage en tur i den gamle del af St. Vlas, og nyde et lækkert måltid, på en af de lokale restauranter.

Lejligheden er udstyret med:

*Badeværelse med varmvandsbeholder,  Luksuriøs sanitet.

*Air-conditioner – split system /vinter-sommer/

*Terrakotta gulve

*Latex malede vægge

*PVC vinduer

*Kabel TV

Video