EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Marina Cape - Flot indrettet feriebolig med et soverum - Udsigt til Sortehavet, swimming poolen og bjergene

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 13155
Bolig type  Lejligheder i første række til Sortehavet
By: Aheloy
Størrelse: 84.00 m2
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Swimming pool-Sortehavet
Etage: 4
Antal visninger: 6916

Marina Cape blev bygget i 2008, og består af i alt 761 lejligheder. Området dækker et areal på ialt 40.000 m2, som har givet rigelig plads til fælles områder, legeplads, to swimmingpools og en børnepool.

Komplekset er åben hele året, med adgang til alle faciliteter. Disse omfatter tre restauranter, aquabar, to store swimmingpools, børnebassin, butikker, lægehjælp, spa, sauna, fitnesscenter, bowlingbaner, squashbaner og en legeplads for børn. Ved receptionen kan du få udstedt et elektronisk betalingskort til brug af alle faciliteterne.

Ejere og gæster på Marina Cape tilbydes gode parkeingsmuligheder.

Der er etableret et administrationsselskab, der også administrerer udlejningen af ferielejligheder. Et konferencecenter for op til 300 personer og otte mindre mødelokaler for op til 100 mennesker, gør leje muligheder er også gode udenfor højsæsonen.

Boligen som vi udbyder til salg, er beliggende på 4. sal, og har en flot udsigt til Sortehavet, bjergene og den centrale swimming pool.

Stuen er møbleret med sovesofa, sofabord, TV  med 32 " fladskærm, spisebord med fire stole. Fuld udstyret køkken, komplet med alle apparater og alle nødvendige køkkenredskaber (service, bestik, gryder, etc.) .

Soveværelset har en dobbeltseng med sengeborde, læselamper og rummelige skabe.

Lejligheden har trådløs internetforbindelse, kabel-tv og en privat air- condition anlæg.

Badeværelset er flisebelagt. Det har et brusebad, bad, håndvask og toilet. Gulve i entré og køkken har flise. Soveværelset og levende område er den ekstra monteret tæpper.

Video