EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Om


Om Bulgarienview DK

Om Bulgarienview DK
Bulgarienview DK blev etableret i 2005 i Danmark, med det formål at sælge nyopførte ferie lejligheder ved Sortehavet i Bulgarien, til danskere.

I 2007 flyttede firmaet sit domicil til Bulgarien. I dag beskæfter vi os udelukkende med gensalg af ferieboliger ved Sortehavet, for sælgere fra skandinavien samt fra England og Irland.

Efter indtræden af den globale finansiellse krise i 2008, har vi etableret et stort netværk af partnere i Rusland og de tidligere Sovjet Republikker, hvor 9 ud af 10 købere i øjeblikket kommer fra.

Om Robert Møller
Jeg har en finansiel baggrund fra banksektoren, og har i 26 år, arbejdet proffessionelt med salg, køb og rådgivning af boliger.
 
Er endvidere uddannet Statsautoriseret ejendomsmægler, og har ligeledes taget Valuar uddannelsen, i Danmark.

Tillid og tryghed ved salg
At sælge fast ejendom, er en af de største økonomiske beslutninger, som de fleste af os kun foretager få gange i livet.  De fleste vil nok være nervøse og usikker på, hvordan boligen sælges i Bulgarien.

For at du kan føle dig tryg og sikker med os, er du velkommen til at få kontakt data på sælgere, som har benyttet vores service, og er kommet i mål.
   
Blog for boligejere i Bulgarien
Bloggen for boligejere i Bulgarien giver dig mulighed for, at følge med i udvikligen i markedet for salg af ferieboliger ved Sortehavet.

Her finder du endvidere rejsebeskrivelser fra Bulgarien, samt masser af gode råd, som boligejer i Bulgarien.

Tjek bloggen ud her

Velkommen til Bulgarienview DK
Robert Møller

Kontakt formular