EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Salg af min bolig i Bulgarien


Overvejer du et salg af din bolig i Bulgarien, er det vigtigt at vide, hvad lejligheden kan sælges til. Det kan du finde ud af ved at bestille en GRATIS salgsvurdering.

Vi sætter os nøje ind i din boligs styrker og svagheder
Når vi vurdere den aktuelle salgspris for din lejlighed, sammenligner vi med hvad lignende lejligheder i samme kompleks, eller nabo komplekser, på det seneste er blevet handlet til.

Men der er mere end det. Vi kigger endvidere på boligens størrelse, indretningen, beliggenheden, udsigten, kompleksets faciliteter og vedligeholdelsesstand. Afstanden til stranden og restauranter, shoppingmuligheder, samt en række andre faktorer, som er afgørende for en realistisk vurdering af salgsprisen.

Vi sætter os nøje ind i din boligs styrker og svagheder, og gør brug af vores erfaring fra lokalområdet. Denne grundighed gør, at du er sikker på at modtage en realistisk salgsvurdering, når du vælger os.


Du har endvidere muligheden for at undersøge om der lejligheder til salg, og til hvilke salgspriser.

Sådan finder vi køberen til din bolig i Bulgarien
Vi benytter os af følgende tiltag for at finde køberen til din bolig:

• Gennemår vores køberkartotek for potentielle kunder

• Annoncere boligen til salg på såvel nationale- som internationale bolig portaler

• Annoncere boligen til salg på sociale medierKundernes oplevelser med Bulgarienview DK
At sælge sin bolig, er en af de største økonomiske beslutninger, som de fleste af os kun foretager få gange i livet. For at du kan føle dig tryg og sikker med os, er du velkommen til at læse anmeldelserne fra vores tilfredse kunder.

Vi fremsender endvidere gerne kontakt data (navn, mail og telefon nummer) på kunder som har solgt deres ejendom i Bulgarien med os som ejendomsmægler. Du er herefter velkommen til kontakte sælgerne direkte, og spørge ind til om de har været tilfredse med vores service.

Ingen udgifter hvis boligen ikke bliver solgt
Skulle vi mod forventning ikke få boligen solgt i aftaleperioden, har du ingen udgifter til hverken markedsføring eller honorar for vores arbejde.

Få en GRATIS vurdering af din feriebolig i Bulgarien
Ønsker du at modtage en GRATIS vurdering af din bolig, vil du efter at vi har foretaget en besigtigelse modtage:

• Den aktuelle salgspris for din feriebolig

• En beregning af dit økonomiske udbytte ved salget (et salgsbudget), hvor alle udgifter samt dit overskud fremgår

• En aftale (formidlingsaftale), hvor reglerne for salget af boligen er beskrevet. Den omfatter bl.a. oplysninger om boligens pris, vores honorar, og aftalens varighed.


Bestil en GRATIS vurdering af din bolig ved at udfylde kontakt formularen, og du vil høre fra os indenfor 2 arbejdsdage.


Kontakt formular