EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Salg af min bolig i Bulgarien


Salg af min bolig i Bulgarien

Overvejer du et salg af din bolig i Bulgarien, er det vigtigt at vide, hvad lejligheden kan sælges til. Det kan du finde ud af ved at bestille en GRATIS salgsvurdering.

Med vores 10 års erfaring -  får du en realistisk vurdering af salgsprisen
Bulgarienview DK har kontor i Sarafovo (en forstand 8 kilometer nord for Bourgas), ved siden af den internationale lufthavn - Vi er en af de sidste dansktalende ejendomsmæglere tilbage i Bulgarien.

De seneste 10 år har vi hjulpet danskerne med at sælge deres bolig ved Sortehavet, fra Kavarna i nord til Lozenets i syd.


Vi sætter os nøje ind i din boligs styrker og svagheder
Når vi vurdere den aktuelle salgspris for din lejlighed, sammenligner vi med hvad lignende lejligheder i samme kompleks, eller nabo komplekser, på det seneste er blevet handlet til.

Men der er mere end det. Vi kigger endvidere på boligens størrelse, indretningen, beliggenheden, udsigten, kompleksets faciliteter og vedligeholdelsesstand. Afstanden til stranden og restauranter, shoppingmuligheder, samt en række andre faktorer, som er afgørende for en realistisk vurdering af salgsprisen.

Vi sætter os nøje ind i din boligs styrker og svagheder, og gør brug af vores erfaring fra lokalområdet. Denne grundighed gør, at du er sikker på at modtage en realistisk salgsvurdering, når du vælger os.


Undersøg selv om vi har solgt lejligheder i dit feriekompleks
Prøv af se her. Du har muligheden for selv at undersøge, om vi har solgt lejligheder i det samme kompleks hvor netop din bolig ligger, eller i nabo komplekset. Klik på "vælg kompleks", i søgefunktionen på hjemmesidens forside.

Du har endvidere muligheden for at undersøge om der lejligheder til salg, og til hvilke salgspriser.

Sådan finder vi køberen til din bolig i Bulgarien
9 ud af 10 købere til en lejlighed ved Sortehavet, kommer i øjeblikket fra Rusland og de tidligere russiske republikker.Vi har derfor rettet markedsføringen af din ejendom mod det russiske marked, og benytter os af følgende tiltag:

• Gennemår vores køberkartotek for potentielle kunder til din feriebolig

•  Annoncerer din bolig til salg på hjemmesiden

• Sender en boligpræsentation (beskrivelse, fotos, video, plantegning) af  din ejendom til vore 134 partnere i Rusland og de russisk talende republikker

Parterne annoncerer herefter din bolig på diverse boligportaler, deltager i boligmesser, ligesom de benytter deres eget netværk til at finde køberen til din bolig.


Kundernes oplevelser med Bulgarienview DK
At sælge sin bolig, er en af de største økonomiske beslutninger, som de fleste af os kun foretager få gange i livet. For at du kan føle dig tryg og sikker med os, er du velkommen til at læse anmeldelserne fra vores tilfredse kunder.

Vi fremsender endvidere gerne kontakt data (navn, mail og telefon nummer) på kunder som har solgt deres ejendom i Bulgarien med os som ejendomsmægler. Du er herefter velkommen til kontakte sælgerne direkte, og spørge ind til om de har været tilfredse med vores service.

Ingen salg ingen regning
Vi sælger din bolig i Bulgarien efter princippet "intet salg, ingen regning", hvilket vil sige at du ikke får udgifter til hverken markedsføring eller honorar for vores arbejde, såfremt vi mod forventning, ikke finder køberen til din ejendom.

Få en GRATIS vurdering af din feriebolig i Bulgarien
Ønsker du at modtage en GRATIS vurdering af din bolig, vil du efter at vi har foretaget en besigtigelse modtage:

• Den aktuelle salgspris for din feriebolig

• En beregning af dit økonomiske udbytte ved salget (et salgsbudget), hvor alle udgifter samt dit overskud fremgår

• En aftale (formidlingsaftale), hvor reglerne for salget af boligen er beskrevet. Den omfatter bl.a. oplysninger om boligens pris, vores honorar, og aftalens varighed.


Bestil en GRATIS vurdering af din bolig ved at udfylde kontakt formularen, og du vil høre fra os indenfor 2 arbejdsdage.

Kontakt formular