EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Hvor stor er muligheden for at sælge min ferielejlighed i Bulgarien?


Det er et meget relevant spørgsmål, når det er købers marked, som et tilfældet i øjeblikket.

"Chancen" afhænger af udbudsprisen for din bolig. Vil ejendomsmægleren have din bolig til salg for enhver pris. Så er chancen for at boligen finder en køber i aftaleperioden (hvor lang tid mægleren har til at sælge din bolig i) ikke særlig stor.


Sælg din bolig som en reference bolig
Køberne fokuserer i øjeblikket meget på prisen. Derfor handler det ikke bare om at følge med udviklingen af prisen - det handler om at være foran.


I stedet for mange små nøk for at følge prisfaldet, bør du sætte prisen en anelse lavere end de andre boliger i området. Så er det nemlig din bolig, køberne først kommer og ser på.

På den måde bliver din bolig en reference bolig, som køberne sammenligner de andre muligheder med.

Hvis din bolig så er lige så attraktiv som de andre, er det din som bliver solgt.Du får et større overskud ved at sægle din bolig som "reference bolig"
Erfaringen viser endvidere at dit overskud i sidste ende bliver mindre, ved at vælge strategien med de små nøk, for at følge med markedsprisen, sammenlignet med at udbyde boligen til salg som reference bolig.Som sælger bør du altid selv konkret vurdere hvilket mæglerfirma du har mest tillid til - og som efter dit eget skøn - vil kunne gøre den mest effektive indsats for at sælge din feriebolig